avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Credit in concediul prenatal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Credit in concediul prenatal

Pot fi coplatitor pentru un credit, eu fiind la momentul actual insarcinata si fiind incadrata la serviciu in concediu de sarcina si lauzie? Termenul nasterii este in septembrie, ceea ce inseamna ca tocmai spre sfarsitul.lui octombrie voi intra in concediul.pt.crestere si ingrijire copil. Practic, nu am cartea de munca suspendata. Abia dupa ce trec cele 42 de zile.de la nastere o voi avea. Momentan sunt activa. Ma incurca situatia aceasta in demersurile.pentru in credit? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Marioara Amarie , Contabil 10:07, 28 Iunie 2018
Depinde de politica bancii. Sunt banci care accepta si indemnizatia concediu pentru crestere copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cresterea copilului lacramioaraepure lacramioaraepure Buna ziua! Sunt mamica unui copil de 1 an si 11 luni care pe data de 9 iulie va implini 2 ani9. Pe data de 6 iunie 2014 m-am intors la serviciu. Sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si concediu pentru cresterea copilului radumaria radumaria Buna ziua am si eu o intrebare la dumneavoastra ,am 5 ani de zile vechime in cartea de munca dar am o intrerupere de 2 luni septembrie-octombrie 2011 sunt ... (vezi toată discuția)
Cum pot intra din ccc1 in ccc2 fara sa merg la serviciu? e_rainbow_love e_rainbow_love Am un copil si sunt in concediu de crestere. La anul in Dec. mi se incheie concediu maternal dar planuiesc sa raman din nou insarcinata si vreau sa aflu daca ... (vezi toată discuția)