avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... muncitor zilier inainte de 1989
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

muncitor zilier inainte de 1989

as dori sa stiu daca am lucrat in perioada vacantelor de vara, cand eram elev la liceu, pana in 1988, ca zilier sau sezonier , acumuland un numar de zile, aceasta perioada se ia in calcul la stabilirea % de vechime in munca si la pensie, mentionez ca a fost pana 1989
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 17 Aprilie 2024
Adeverinta nu va ajuta cu nimic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muncitor sezonier blejoiprahova blejoiprahova Perioada în care o persoană a lucrat ca muncitor sezonier se ia în calcul la stabilirea vechimii în muncă în vederea acordării gradației potrivit ... (vezi toată discuția)
Adeverinta - vechime in munca judit_24 judit_24 Buna ziua! Sunt din TG_MURES si as avea o intrebare. In anii 1988 si 1989 am lucrat ca sezoniera la un hotelul Crisana din Olimp As avea nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o adeverinta de vechime in munca incepand din ... mariosfle mariosfle cum pot obtine o adeverinta de vechime in munca incepand din 1981 Sunt medic stomatolog si am activat in diferite locatii Nu m carte de munca Multumesc (vezi toată discuția)