avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Facultatea
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Facultatea

Dacă am picat o probă de la Bacalaureat și o voi da în a 2-a sesiune apoi o să intru în șomaj și mă voi duce la facultate după, din anul viitor, o să pot intra la buget? Și pot avea bursă de merit?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:02, 28 Iunie 2018
Depinde de media intrarii la faculatate (loc bugetat sau cu plata) si de rezultatele obtinute in timpul sesiunii (pentru bursa).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnarea bursei la facultate si returnarea taxei de buget BogdanTomescu BogdanTomescu Momentan sunt la facultate in anul I (Politehnica), semestrul I inainte de sesiuni. Doresc sa ma retrag de la aceasta facultate si sa ma mut la alta. Sunt ... (vezi toată discuția)
Facultate bursa de merit Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Buna ziua, As vrea daca cineva are o solutie la urmatoarea problema sa o spuna aici. Sunt student la o universitate privata din Romania si am fost obtinut ... (vezi toată discuția)
Bursă la restanțe Pensionara noua Pensionara noua După primul an de facultate la SNSPA la buget/zi cu bursa, are de dat 4 restanțe. Mai poate continua in anul II la buget sa primeasca bursă ( cu toate ... (vezi toată discuția)