avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bursă la restanțe
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bursă la restanțe

După primul an de facultate la SNSPA la buget/zi cu bursa, are de dat 4 restanțe.
Mai poate continua in anul II la buget sa primeasca bursă ( cu toate restanțele luate) ?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:33, 7 August 2018
Buna dimineata. Daca se incadreaza in conditiile pentru a fi la buget ( unde am facut eu fac. se tinea cont de media anului anterior de studiu, in functie de care "picai" la buget sau taxa) precum si in conditiile de a primi bursa ( de merit, studiu, sociala...). Vedeti ce scrie in regulamentul fac. respective legat de doua...
La noi media generala a anului de studiu pentru "integralisti"se facea la sfarsitul ultimei sesiuni de restante ( prin Septembrie parca...)
Ultima modificare: Marți, 7 August 2018
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri privind mobilitatea academica a studentilor stickyrst stickyrst Buna ziua! Ma numesc George, sunt student in anul 2 la Universitatea \"Dunarea de Jos\" din Galati. Vreau sa ma mut in Brasov fara sa intrerup ... (vezi toată discuția)
Probleme cu universitatea dumitrescuandrei dumitrescuandrei Sunt student la universitatea UMFST din Tg. Mures. In 2016 am inceput studiile universitare la o specializare care dureaza 3 ani. La sfarsitul ultimului an de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am nevoie urgent de un răspuns .daca îndeplinesc ... Ghipsa Ghipsa Bună ziua am nevoie urgent de un răspuns .Daca îndeplinesc condițiile ptr bursa fetiței mele ptr Bursa socială.Locuiesc doar eu și fetița venit net pe ... (vezi toată discuția)