avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... instanța contencios administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

instanța contencios administrativ

Buna ziua ,pentru o contestație a certificatului de încadrare în grad de handicap la instanta de contencios administrativ ,unde anume se face daca eu sunt din Arges și aparțin de Costești?
La judecătoria Costesti sau la Tribunalul Arges din Pitești?
Cel mai recent răspuns: Marius00E , utilizator 19:19, 28 Iunie 2018
Tribunalul Arges.
Nu la Judecătoria Costesti?
Nu, la Tribunalul Arges.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Handicap usor pentru cancer bronhopulmonar stadiu 4 gety77 gety77 Buna ziua! Dupa ce am depus toate documentele necesare pentru dosarul de incadrare in grad de haandicap pentru tatal meu care are cancerpulmonar stadiul 4 cu ... (vezi toată discuția)
Contestare anulare grad de handicap silviu1958 silviu1958 Din anul 2019 am fost incadrat in grad de handicap accentuat, avand diagnosticul neoplasm de prostata stadiul 3. Anul acesta comisia de evaluare a gradului de ... (vezi toată discuția)
Caut avocat bun din arges Marius00E Marius00E Buna ziua, puteți să îmi recomandati un avocat bun din Arges care sa mă reprezinte la o contestație în instanța contencios administrativ pentru o ... (vezi toată discuția)