avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Dosare studenti
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Dosare studenti

Buna ziua! In octombrie 2012 am predat altor colege niste dosare pe proces verbal semnat și asumat de ambele parti. Acolo s-a consemnat lipsa unui registru matricol din anul 2008-2009. Doar s-a consemnat, fără a se solicita completarea și actualizarea acestuia. Acum, după 6 ani, mi-au adus la cunoștință că lipsește și că vor sa il aduc la zi. E normal? Eu lucrez in alt birou si aici am fost nevoită să actualizeze informatiile din promoțiile din 2003 până în 2013, acolo unde era necesar. Mentionez ca in perioada mai 2008-dec 2009 am fost în concediu creștere copil. Ajutati-ma cu un sfat, va rog!

Alte discuții în legătură

Lipsa contract - pretentii marival marival Am un debitor care refuza sa faca plata garantiilor retinute in baza unui contract de executie lucrari. Motiveaza ca remedierile nu sunt bine executate (desi ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii definitive de catre apia; procese-verbale anulate=precedent periculos dancimbru dancimbru Buna ziua.Am depus la APIA cerere pt subventii teren din anul 2007.Am continuat in 2008,2009 iar in2010 functionarul apia mi-a adus la cunostinta ca s-au ... (vezi toată discuția)