avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce stiti despre amenzile provenite de la camerele fixe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce stiti despre amenzile provenite de la camerele fixe de filmare?

ce stiti de amenzile provenite de la camerele fixe de filmare ?
Cel mai recent răspuns: Happyend , utilizator 22:41, 15 Februarie 2012
Multe,
Ce anume doriti sa aflati ?
daca in anul 2009 ai luat o amenda si nu ti s-a adus la cunostinta decat in 2012 ?
Cum vi s-a adus la cunostinta? Ati primit PV in posta, vi s-a lipit pe usa sau ati fost la Taxe si Impozite si ati aflat ca aveti o amenda neplatita?
am primit de la finante o instiintare despre amenzi din anul 2009 , am mers la finante si mi-a zis ca sunt amenzi din 2009 una dintre ele este cu camera foto , am vazut procesul verbal fotografia a fost facuta in luna 11 2008 si procesul verbal in ianuarie 2009 . daca nu mi s-a adus la cunostiinta nu am stiut ca am de plata si e normal ca fotografia sa fie din 2008 si ei sa intocmeasca procesul verbal dupa mai mult de 30 zile ?
Da, au la dispozitie 6 luni sa intocmeasca procesul verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare ilegala? marcop marcop Buna dimineta :) Azi dimineata am fost la administratia financiara ca sa platesc un impozit si mi s-a adus la cunostinta ca figurez cu o amenda rutiera pe ... (vezi toată discuția)
Amenzi abuzive date de pol. comunitara aovidiu aovidiu In data de 4 ian. 2010, am avut neplacuta surpriza sa gasesc pe hartia de instiintare pentru impozitului pe 2010 si o suma considerabila pentru amenzi restante ... (vezi toată discuția)
Parcare auto pe loc pentru persoana cu handicap ContSters315891 ContSters315891 Buna ziua! Am aflat de la serviciul taxe, impozite si amenzi ca in urma cu 2 ani am primit o amenda pentru parcarea masinii pe un loc pe un loc destinat ... (vezi toată discuția)