avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare auto pe loc pentru persoana cu handicap
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare auto pe loc pentru persoana cu handicap

Buna ziua!
Am aflat de la serviciul taxe, impozite si amenzi ca in urma cu 2 ani am primit o amenda pentru parcarea masinii pe un loc pe un loc destinat pesoanelor cu handicap. Nimeni la acel moment nu mi-a atras atentia, nici macar nu am vazut ca era marcat si acum trebuie sa platesc o amenda de 500 lei pentru ceva ce nu cred ca am facut. Nu am luat la cunostinta de acea amenda si nu stiu de unde pe procesul-verbal intocmit apar datele mele personale (corecte) fiindca nimeni nu m-a legitimat.
N-ar trebui sa fie o fotografie cu dovada abaterii savarsite?
Ce sanse am sa primesc o hotarare favorabila mie daca contest acel proces-verbal?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters315891 , utilizator 15:55, 28 Mai 2015
La interval de 2 ani este tardiv a mai desfasura procedura de contestare a PV in instanta
Puteti sa clarificati situatia solicitand oficial la autoritatea fiscala responsabila domiciliului dvs sa va puna la dispozitie dosarul existent la serviciu "Debite in urmarire "
La momentul constatarii contraventiei de regula,agentul realizeaza si plansa foto drept proba pentru cazul in care contravenientul intelege sa conteste in instanta sanctiunile
multumesc de raspuns
nu este atasata nicio poza la procesul-verbal de la serviciul taxe si amenzi
ce vina am eu ca nu mi s-a adus la cunostinta acel p-v?
ar trebui periodic sa trec pe la primarie si sa intreb daca nu cumva am cate un procev-verbal intocmit de vreunul cu 4 luni de scoala? aberant
au ajuns acesti inculti cu liceul +4 luni de curs sa ne stabileasca cat sa platim pentru niste directive comuniste de realizare a planului de amenzi?
trebuie ca eu sa-mi fac poza la masina de fiecare data cand parchez undeva sa demonstrez ca un idiot face abuz si nu are dreptate atunci cand completeaza un p-v?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate de obtinere a fotografiei proba iulic iulic Ma aflu in urmatoarea situatie: Am imprumutat masina, de mai mult ori, unor persoane din familie. Am primit prin posta o instiintare din partea politiei, ... (vezi toată discuția)
amenda politia comunitara conform legii nr. 61/1991 blonzi blonzi Cine ma poate ajuta cu un avocat sa pot da in judecata politia comunitara?Am fost zilele trecute sa imi trec masina care am cumparat-o la impozit si cand am ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta. LeBAD LeBAD Buna ziua, Am intampinat urmatoare problema: cand am ajuns azi la vechiul domiciliu am gasit lipit pe usa un plic cu un proces verbal semnat de un ... (vezi toată discuția)