avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie Telekom cesionată
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie Telekom cesionată

Bună ziua,
Am primit o înștiințare (de la o firma de recuperare creanțe) precum ca am o datorie la Telekom. I-am sunat să văd despre ce este vorba, și mi-au spus că este o datorie din 2014, când a avut loc transferul de la Cosmote la Telekom. Eu am reziliat contractul cu Telekom la sfârșitul anului 2016, însă nu am fost niciodată înștiințat că aș avea vreo datorie la ei, nici când am reziliat și nici înainte de reziliere.
Ce aș putea să fac, pentru că nu mi se pare normal?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: seby14 , utilizator 23:21, 29 Iunie 2018
Nu prea aveti ce sa faceti la acest moment.Daca va actioneaza in instanta puteti formula apararile pe care le considerati utile.
Am aflat acum că de fapt datoria este pentru echipamentele care au fost montate pe perioada contractului: un modem, etc. In momentul rezilierii contractului urma să vina cineva sa le ridice, ceea ce nu s-a întâmplat nici până în momentul de față.
Cum este posibil să ceara despăgubire pentru un echipament pe care cei de la Telekom nu s-au deranjat să vină și să-l recupereze? Ba mai mult, să cedeze datoria către o firmă de recuperare creanțe fără măcar să fiu informat?
Aceasta să fie răsplată faptului că i-am fost client 8 ani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema abonament cosmote catalynp catalynp Buna ziua, Am avut un abonament la cosmote din 2009,valabil 2 ani. Am facut cerere de renuntare la abonament in august 2014 si mi s-a acceptat. Zilele ... (vezi toată discuția)
Bună seara vă rog, dacă se poate să-mi spuneți opinia dumneavoastră ... mpaul1952 mpaul1952 Bună seara Vă rog, dacă se poate să-mi spuneți opinia dumneavoastră la următoarea speță: A. Telekom mi-a calculat abuziv și eronat facturile ... (vezi toată discuția)
Recuperatorii naravasi creditexpress IarmasunaCreditExpress IarmasunaCreditExpress Sunt in situatia in care ma suna abuziv o firma de colectare numita CreditExpress care imi explica ca fostul Telekom a vandut catre Orange Romania, care la ... (vezi toată discuția)