avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intoarcere executare silita sentinta definitva
Discuție deschisă în Executare silită

intoarcere executare silita sentinta definitva

buna ziua ,
am facut o cerere de intoarcere a executarii silite la care am primit o sentinta favorabila ,care a ramas definitiva ea nefiind atacata cu apel , am legalizat sentinta cu mentiunea definitiva .intrebarea mea este :
ce pasi trebuie sa urmez acum ? sa iau legatura cu partea intimata sau sa astept un semn din partea lor sau sa merg direct la un executor judecatoresc ?? multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 13:01, 1 Iulie 2018
Vă puteți adresa unui executor judecătoresc în vederea executării silite...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine ca hotararea data de instanta de apel, respectiv tribunalul, sa devina definitiva si irevocabila?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am primit hotararea instantei de apel si este specificat faptul ca este definitiva si ca o pot ataca cu recurs in termen de 30 de zile. Nu intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am primit hotararea judecatoreasca la prima instanta ... Danakira Danakira Buna seara! Am primit hotararea judecatoreasca la prima instanta ( contestatie la executare ) castigata de mine pe data de 12 februarie , va rog sa mi ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare - se mai investeste cu formula executorie? cassy cassy va rog sa ma ajutati sa inteleg si sa imi spuneti ce pasi trebuie sa urmez deaorece: azi verificand un dosar pe site Tribunalului mi-a aparut cu rosu in fata ... (vezi toată discuția)