avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Durata si desfasurarea actului de vinzare cumparare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Durata si desfasurarea actului de vinzare cumparare locuinta si teren intravilan

Am mostenit de la parinti o proprietate cu locuinta si terenul aferent. Detin toate actele necesare si in curind voi vinde.
Va rog clarificati cit dureaza si cum se desfasoara in mod normal acest proces. Dupa intelegerea mea procesul de virare a banilor in contul meu bancar dureaza pina la trei zile (nu semnez pina cind banii nu ajung in cont). Deasemea este nevoie de doua zile pentru extrasul notarial de carte funciara. Daca sint programat intr-o zi de miercuri la notariat trebuie sa ma astept realist ca procesul de vinzare cumparare sa se incheie lunea viitoare (la patru zile lucratoare) ?

Alte discuții în legătură

Buna seara.prietenul meu a vrut sa cumpere o casa in buzau.acolo ... aura19731991 aura19731991 Buna seara.prietenul meu a vrut sa cumpere o casa in buzau.acolo titulare sint 2 surori.sa inteles cu ele sa le dea o jumate din suma de bani ca si ... (vezi toată discuția)
Documente necesare la vinzare cumparare proprietate 1dragon6 1dragon6 Am mostenit un teren cu casa de la tatal meu la inceputul lunii mai. Am cetatenie dubla romana si americana si posed ambele pasapoarte. Pasaportul romanesc a ... (vezi toată discuția)