avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara.prietenul meu a vrut sa cumpere o casa in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara.prietenul meu a vrut sa cumpere o casa in buzau.acolo ...

Buna seara.prietenul meu a vrut sa cumpere o casa in buzau.acolo titulare sint 2 surori.sa inteles cu ele sa le dea o jumate din suma de bani ca si avans.restul de bani cind il va avea il va da dar si cu conditia ca ele sa mearga la notar.acum a facut rost de bani.mentionez ca pt jumate din su.mape care el a achitat o are doar o chitanta scrisa de mina.miine dimineata trebuie sa ne intilnim cu doamnele sa semnam actul de vinzare cumparars.transferind si banii in cont.putem semna miine actul de vinzare cumparare?pt ca doamna a spus ca sa modificat legea si nu putem semna.multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:38, 22 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu stiu la ce lege se refera doamnele, însă nu puteti încheia un contract de vânzare asa...pe nepusă masă.
Doamnele s-au adresat unui birou notarial? Au procurat actele necesare vânzării? Au discutat cu notarul daca sunt in regula, daca se poate încheia vânzarea, au depus actele, au obținut o programare?
Nu.desi ele au zis altceva.cn poate face programarea?titularul sau oricine?
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Păi vanzatoarele. Ca actele sunt la dânsele. Cum sa se faca programare fără să fie văzute actele de notar?
De asemenea, notarul trebuie sa obtina un extras de Carte Funciară pentru autentificare, a cărui eliberare durează 1-2 zile.
Plus ca poate si biroul ala are deja programari făcute pentru ziua respectivă. Nici la coafor nu va tunde pe loc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

VÂnzare casà maridin maridin Am o întrebare vă rog, ce acte trebuie să prezint eu cumpărătorului care vrea să-mi cumpere casa? Poate să o cumpere fără ca eu să fiu prezentă, ... (vezi toată discuția)
Care e diferenta? molita molita care e diferenta intre un act sub semnatura privata si un anecontract de vanz-cump? (vezi toată discuția)
Succesiune voiculescueugen voiculescueugen HRISTOS A INVIAT Trebuie sa ma intilnesc cu cumnata sa ridic certificatul meu de mostenitor . Dumnaei mi-a comunicat ca ar vrea sa-l cumpere pe o suma ... (vezi toată discuția)