avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va rog un model de plangere impotriva ordonantei SUP ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va rog un model de plangere impotriva ordonantei SUP data de procuror intr-un dosar penal pentru amenintare, calomnie si insulta

As vrea un model de plangere pentru cele expuse mai sus, avand in vedere ca am primit comunicarea cu ordonanta procurorului privind scoaterea de sub urmarire penala a inculpatului, iar eu ca parte vatamata sunt nemultumit de aceasta rezolutie.Nu stiu cum sa concep o astfel de plangere pe care am inteles ca trebuie sa o depun in termen de 20 de zile .
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2009
jon53, utilizator
Cel mai recent răspuns: jon53 , utilizator 18:54, 7 Noiembrie 2009
claudiu.sorin a scris:

O mica precizare: plangerea pe care o faceti acum catre Primul procuror o intemeiati pe disp. art. 278 si eventual la capitolul "solutii legale" puteti sa solicitati pe langa desfiintarea ordonantei atacate si intocmirea rechizitoriului si trimiterea inculpatului/inculpatilor in judecata. Oricum, sansele ca Primul procuror sa infirme solutia subalternului sau, sunt minime, dar abia dupa acest moment va puteti adresa instantei conform art 278 indice 1.

Precizarea Dvs. a venit la timp, chiar atunci cand , cautand prin hatisul de articole cat sa nu-mi prind urechile, ma gandeam la urmatoarele lucruri:
1.Sa solicit desfiintarea ordonantei procurorului.
2.Sa cer continuarea cercetarilor cu audierea celor doi martori propusi de mine, si care nu au fost audiati in dosar pe motiv ca datele culese sunt suficiente.
3.Sa solicit audierea inregistarii audio din momentul proferarii insultelor si amenintarilor.
Daca totusi se considera dosarul suficient de complet, sa se intocmeasca
rechizitoriul si inculpatii sa fie trimisi in judecata.

Toate acestea trebuie imbracate intr-o forma care sa corespunda cu realitatea,
sa fie concisa , usor de lecturat si din care sa se traga concluziile asteptate.
De aceea am nevoie de un model de plangere.
Va multumesc tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva rezolutiei de neincepere a urmaririi penale dete1923 dete1923 Buna ziua, O sa va expun pe scurt ce am patit, in urma cu cateva luni am facut o intelegere pe net cu un individ privind un schimb de produse.Eu am trimis ... (vezi toată discuția)
Lovire cipriang4s cipriang4s BUNA ZIUA VREAU SA FORMULEZ O PLINGERE IMPOTRIVA SOLUTIEI DATA DE PRIM PROCURORU ADJUNCT AL TRIBUNALULUI ROMAN CUM PROCEDEZ AJUTATIMA ! VA MULTUMESC MULT (vezi toată discuția)
Raspuns parchet dodorel62 dodorel62 Am facut o plangere la parchet pentru o persoana,acesta a trimes sesizarea mea la politie pentru cercetare,mi sa luat declaratie la politie si nu am renuntat ... (vezi toată discuția)