avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor casatorie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor casatorie

Buna ziua...as vrea sa stiu daca s,a aprobat legea privind ajutorul pentru căsătorie in valoare de 15000 lei ,pana la urma...mulțumesc...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:26, 29 Iunie 2018
Nu exista publicat in MO un astfel de act normativ general obligatoriu la nivelul tuturor primariilor din tara.
Sunt primarii care prin hotarari de consiliu local acorda acest ajutor pentru casatorie.
Numai in Bucuresti se poate acorda un stimulent financiar în valoare de 1500 lei pentru constituirea familiilor.

Condițiile cumulative pentru acordarea stimulentului financiar sunt:
a) Cel puțin unul dintre soți să se afle la prima căsătorie;
b) Cel puțin unul dintre soți să aibă domiciliul sau reședința pe raza municipiului București;
c) Cel puțin unul dintre soți să aibă vârsta cuprinsă între 18-35 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani casatorie 2017 Cosminitza Cosminitza Salut am si eu o intrebare .... S-a aprobat aceasta lege ? Bani pentru casatorie Cei 15.000 de lei oferiti tinerilor care se casatoresc reprezinta ... (vezi toată discuția)
Bani pentru casatorie 0ana 0ana Buna ziua, circula de cateva zile o informatie cum ca s-ar primi 15.000 lei pt tinerii care urmeaza sa se casatoreasca, urmeaza sa fac acest pas in viata mea ... (vezi toată discuția)
15.000 ron pentru casatorie Irina_sebea Irina_sebea Buna seara, Am vazut o stire din data de 03.05.2018, pusa pe multe site-uri de stiri, ca se acorda 15.000 RON pentru cei care se vor casatori. Stiut ca ... (vezi toată discuția)