avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Informatie juridica
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Informatie juridica

Buna ziua,avem un contract de asistenta juridica cu un avocat ,am platit suma de 3000 lei reprezentand onorariul dar pe hartia respectiva nu avem nici o stampila si nici nr de inregistrare in registrul de evidenta in contractele de asistenta juridica! Intrebarea mea este oare nu este un fals daca are doar o simpla semnatura si nici o stampila deoarece tot santem amanati cand sunam avocatul sa intrebam cate ceva in legatura cu problema care trebuia sa ne reprezinte!
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 19:22, 29 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Verificati daca acel avocat figureaza in tabelul avocatilor activi din baroul respectiv!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva avocatului alina_z alina_z Buna ziua Ma poate sfatui cineva cum trebuie abordata speta urmatoare: In cazul in care am avut un avocat care trebuia sa ne reprezinte drepturile intr-un ... (vezi toată discuția)
Avocatul ne-a cerut să semnăm două contracte necompletate, cu scuza că a fost prea ocupat, iar după aceea a susținut că am semnat doar unul. cum aș putea să-l reziliez? Încă nu a depus dosarul nicolici32 nicolici32 Buna seara, am avut un proces de locuinta pe legea 112 pe care l-am pierdut iar acum pregatesc actele pentru despagubire cu ministerul de finante, am avut o ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa mai fac sa imi recuperez banii si actele de la o avocata hoata si micinoasa? ALEXA_2585 ALEXA_2585 Anul trecut mi-a fost ridicata masina. Nu eram in localitate si am aflat asta la o sapt dupa, cand am revenit, binenteles interesandu ma eu unde imi e masina, ... (vezi toată discuția)