avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie dupa divort
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie dupa divort

Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti : daca urmeaza sa divortam ( avand un copil de 2 ani care a luat pana acum stimulent de insertie ) copilul o sa l ia in continuare ? Daca da , cine va avea dreptul sa l ia ? Stimulentul este dat in baza actelor sotului pt.ca eu n am lucrat.Acum lucrez si eu ridic stimulentul de pe card.Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:12, 30 Iunie 2018
Vorbiti despre stimulent sau indemnizatie ?

Daca nu ati lucrat nu aveti cum sa primiti asa ceva dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie omama omama Buna ziua,sunt casnica si in acelasi timp insarcinata in luna a 8,am platit asigurarea medicala ptr tot anul 2012,intrebarea mea este daca pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Pot lucra si sa obtin indemnizatia pt ccc in acelasi timp? bdk bdk Sotia mea nu a lucrat suficient pentru a cumula cele 12 luni necesare intrarii in concediul pt cresterea copilului. Intrebarea mea este daca eu as putea in ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ioanagliga ioanagliga Buna ziua Am si eu o intrebarea referitoare la primirea stimulentului de insertie. Sotul meu lucreaza si poate beneficia de primirea stimulentului de ... (vezi toată discuția)