avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare interesanta,.,
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare interesanta,.,

Daca o persoana in anul 1947 a semnat un act de vanzare cumparare ca Martori,.,Actul respectiv numai in sfarsitul anului 2018 trebuie sa prezinte la judecatorie ca- sa recunoaste actul semnat,.,Intrebarea este ca tare este bolnav Nu se pot realiza acest lucru ,.,Copilul lui stie ca a semnat actul si stie totul asa spune ca a fost lui explicate .Poate prezinte el in locul tatalui sau,.,,.,Copilul nici na trait ,,nici na semnat actul.,.Care este metoda corecta,.,?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:28, 29 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Luati legatura cu un avocat care sa va ajute, eventual vorbitor de limba maghiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare karcsika1958 karcsika1958 Daca un cetatean adica un om a facut o declaratie ca martori pentru un teren cand a fost incheiat contractul de vanzare cumparare ca el a semnat actul ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil grimm grimm Buna. Am o problema sper sa am puteti ajuta.Am trait in concubinaj cu cineva mai multi ani din care a rezultat un baietel,care acum are 5 ani,locuieste cu ... (vezi toată discuția)
Se pot modifica parintii in certificatul de nastere? felixtm felixtm Buna doresc sa ajut pe cineva si de aceea va rog sa imi raspunde-ti la o intrebare. X si Y au facut un copil desi femeia Y inca nu terminase procesul de ... (vezi toată discuția)