Buna seara, Anul trecut am decis sa urmez o facultate. Am dat la ECTS FR 2017-2018 pt ca eram si cu munca. Am platit prima transa de bani 1350 lei si timp de 3 luni pana.n examene m.am dus(nu am apucat sa dau nici un examen) Am avut o problema de familie si a trebuit sa renunț la facultate. In iunie m.am decis sa ma duc sa mi iau diploma de la facultate. Doamna de la secretariat mi.a spus ca daca imi vreau diploma inapoi trebuie sa platesc toata taxa care a ramas neachitata. (Eu m.am dus sa mi iau diploma pt ca am nevoie la locurile de munca si nu am facut copii dupa ea). I.am cerut scris decanului ca am nevoie sa fac copii dupa ea, si mi sa spus ca imi poate da ei copii legalizate,ca originalul va ramane la ei, si doamna secretara mi.a spus ca atunci cand am semnat contractul e specificat in contract ca toate actele se tin in original ...in fine eu nu am vazut asta specificat in contract,..eu vreau sa mi iau diploma de la ei..cum as putea proceda? Chiar nu mai stiu ce sa fac,pt ca parerea mea,e ca ma obliga sa le platesc toata taxa si dupaia imi vor da diploma,chiar daca dau sau nu examene si ce se mai da...pe ei ii intereseaza aceea taxa...va rog sa ma ajutati!multumesc !
Buna seara,
Studiati ce ati semnat (cred ca aveti o copie a contractului sau solicitati o copie xerox care sa aiba si semnatura dumneavoastra.)
In functie de ce ati semnat veti actiona ulterior.
Eu stiu ca trebuie sa CITESTI ce semnezi.
Am copia de la contract,dar nu specifica ce acte trebuie...specifica ca daca vrei sa te retragi in primul semestru platesti doar 50%din taxa, iar daca te retragi in semestrul al doilea platesti 100%din taxa...eu am specificat ca nu vreau sa ma retrag,imi vreau doar diploma...nici asa nu vor sa mi.o dea..nush ce sa mai fac...nush daca este normal asa ceva...