avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As dori sa sti ce drepturi am
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As dori sa sti ce drepturi am

Buna ziua Bungau Aurelia ma numesc am o pareza facială stîngă din culpă medicală mai am tulburări depresie de personalitate as dori sa stiu daca ma încadreze în gr.2 de handicap deoarece vor sa mi taie gr. Cei de la comisie daca mil taie ce trebuie sa fac sa l recăpăta multumesc
Cel mai recent răspuns: Consultanta Juridica , Avocat 19:29, 30 Iunie 2018
Buna ziua,
Va sfatuiesc, daca va este sistata pensia, sa va adresati instantei cu ajutorul unui avocat.
Faceti referire la o culpa medicala. Cand a avut loc acest eveniment?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie handicap Bungau Aurelia Bungau Aurelia Am gr.accentuat de handicap am avut comisia si mi au tăiat gr.de handicap mentionez ca sunt operată la ureche stîngă in urma careia mia u gresit operatia ... (vezi toată discuția)
Invaliditate gr.3 fox6200 fox6200 Buna ziua.Am 40 de ani,am facut operatie de necroza cap femural care nu a reusit si am ramas si cu pareza si paralizie picior drept.Dar sa va spun exact ... (vezi toată discuția)
Ajutor handicap stefan_gondos1952 stefan_gondos1952 buna ziua cum se poate obtine ajutor de handicap sunt pensionar de drept sunt operat de hernie disc an 1997 si 2009 acun iar ... (vezi toată discuția)