avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pensie handicap
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pensie handicap

Am gr.accentuat de handicap am avut comisia si mi au tăiat gr.de handicap mentionez ca sunt operată la ureche stîngă in urma careia mia u gresit operatia si am ramas cu pareza facială din cauza părezei m am îmbolnăvit de depresie tulburări de personalitate plîns facil stări de panica cînd m-au operat aveam 17 ani acum am 46 sunt pensionară 520 de lei de la servici este normal sa mi taie pensia si ce trebuie sa fac pt a lua pensie de handicap .va multumesc
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 18:40, 2 Iulie 2018
Trebuie sa contestati decizia emisa de comisie, daca mai sunteti in termen de a o face. Contestatia se depune la tribunalul din raza teritoriala a domiciliului dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa sti ce drepturi am Bungau Aurelia Bungau Aurelia Buna ziua Bungau Aurelia ma numesc am o pareza facială stîngă din culpă medicală mai am tulburări depresie de personalitate as dori sa stiu daca ma ... (vezi toată discuția)
Invaliditate si handicap stoianvaly stoianvaly in 2002 am fost operata de melanom malign in ochi in2004 am fost depistata cu o tumoare intracraniana meningiom petroclival cu nevralgie de trigemen,in2006am ... (vezi toată discuția)
Despre un fost caz de handicap grav Irenrus Irenrus Buna ziua. Soacra mea în 2004 a avut un accident vascular ă facut o semi pareza din care după 2 ani și-a revenit dar în 2007 a avut un nou accident ... (vezi toată discuția)