avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum sa formulez o caracterizare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum sa formulez o caracterizare

Buna seara am nevoie urgent de un raspuns un vecin mia cerut sa ii fac o caracterizare deoarece ii trebuie pentru reabilitare dar nu stiu cum sa o formulez
Cum credeti dvs ,nu trebuie sa aiba o anumita forma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare cazier cristi_cc cristi_cc Buna seara. Am un prieten care vrea sa ceara reabilitarea cazierului si ar vrea sa ii fac o caracterizare, asa a cerut avocatul. As dori cateva sugestii ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta ca rog cineva cu cateva exemple? vyvyx vyvyx Buna ziua. Ma puteti ajuta cu cateva exemple de caracterizari care ar trebui sa ii serveasca cuiva la proces? Caracterizari de la preot, vecini, administratie, ... (vezi toată discuția)
Caracterizarea sotului intr-un proces penal maricam maricam Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati ,in urma unui proces sotul meu a primit o sentinta de executare, stiu tot ce s-a intamplat si stiu ca este nevinovat.in ... (vezi toată discuția)