Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati ,in urma unui proces sotul meu a primit o sentinta de executare, stiu tot ce s-a intamplat si stiu ca este nevinovat.in decembrie se desfasoara recursul si as vrea sa-i fac o caracterizare sotului,am inteles ca asta poate ajuta,dar nu stiu cum se face.va rog cam cum trebuie sa incep si ce sa contina. va multumesc
Caracterizarea trebuie să evidenţieze calităţile inculpatului, respectiv, dacă este un om cinstit, bun familist,că acesta este un om muncitor, cu o bună conduită morală şi civică, un vecin bun, etc.
Caracterizarea poate fi făcută de colegii de muncă, de vecini, prieteni, autorităţi, etc.
va incurcati in formalitati, important este continutul nu neaparat forma. concepeti o caracterizare a sotului si o depuneti la instanta de recurs mentionand numarul de dosar. ar fi bine daca s-ar formula caracterizari si din partea altor persoane/autoritati deoarece pot fi utile pentru instanta.
Caracterizare
luissa
buna seara!!!as avea o mare rugaminte la dumneavoastra ... mi s-a cerut de la prietenul meu 5 caracterizari binenteles diferite .... ii servesc in instanta ... ... (vezi toată discuția)