avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caracterizare pentru politie pentru un dosar pernal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caracterizare pentru politie pentru un dosar pernal

vreau si eu un model de caracterizare pentru politie de la asociatia de proprietari pentru un dosar penal in regimul auto
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 17:05, 7 Iunie 2010
Caracterizarea o intocmiti dvs. Va trebui sa scoateti in evidenta calitatile dvs si tot ceea ce credeti ca v-ar putea ajuta in acel dosar. De exemplu, ca sunteti un bun vecin, ca ati dat dovada in repetate randuri de spirit civic, ca ajutati si pe ceilalti vecini, etc, etc. Mentionat la sfarsitul caracterizarii ca acesta va este necesara la politie.
Rugati apoi pe seful asociatiei de locatari sa va semneze / parafeze caracterizarea si sa o inregistreze in registrul asociatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caracterizarea sotului intr-un proces penal maricam maricam Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati ,in urma unui proces sotul meu a primit o sentinta de executare, stiu tot ce s-a intamplat si stiu ca este nevinovat.in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! cum pot fi sancționați niste locatari gălăgioși? ... Roxana Craciun Roxana Craciun Bună ziua! Cum pot fi sancționați niste locatari gălăgioși? În fiecare noapte, cu preponderenta, tarasc scaunele, lovesc obiecte prin casa, striga, ... (vezi toată discuția)
Model caracterizare niculae_elena niculae_elena buna ziua,am si eu o intrebare;Baiatul meu este arestat preventiv pt un furt auto calificat,este la prima abatere si vrem sa stim cum se face o caracterizare ... (vezi toată discuția)