Buna ziua ! Saptamana trecuta am avut accident, in care am fost implicate mai multe masini. Nimeni nu a pastrat distanta, iar dupa cum spune legea, ultima masina este vinovata. Ghinionul este ca eu am fost ultima masina. Problema mea este urmatoarea : una din persoanele din masina mea, respectiv prietena mea, s-a urcat in ambulanta, deoarece medicii au insistat sa mearga la spital pentru un control de rutina, desi nu avea absolut nimic. Toti ne-am lovit si ne-am speriat un pic, dar a fost doar o tamponare usoara, nimic grav. Mi s-a suspendat permisul pentru ca a fost dusa la spital cu ambulanta si mi s-a spus ca mi se deschide dosar. Ea a declarat ca nu doreste nimic de la mine, s-a urcat in ambulanta, doar pentru ca medicii au insistat. Intreabarea mea este daca se mai deschide dosar in acest sens...sau ce se intampla? Multumesc
Deocamdata este un dosar in care se fac cercetari, se iau cateva declaratii, in special prietenei dv, se asteapta acte medicale cu privire la aceasta si, daca vor ajunge la concluzia ca nu a fost nimic serios, se va clasa dosarul.
Buna seara ! Multumesc pentru raspuns ! Prietena mea a dat deja declaratie ca nu a avut absolut nimic, s-a urcat in ambulanta doar pentru ca medicul a insistat sa faca un control de rutina. In actele medicale nu este scris nimic. Daca dosarul se va clasa, permisul meu o sa fie in continuare retinut? Daca da, pentru cat timp? Multumesc
Clarificare
camelia rusu
Am avut un accident , mai bine spus o tamponare usoara, eu fiind vinovata de aceasta pentru nerespectarea distantei regulamentare fata de vehicolul din fata ... (vezi toată discuția)