avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inlocuire biolog DSP iesit la pensie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inlocuire biolog DSP iesit la pensie

Lucrez in laborator DSP, incadrata ca laborant (personal contractual), vechime 22 de ani, Biologul iese la pensie incepand cu data de 01,07,2018. Am intaietate la ocuparea postului de biolog, avand in vedere ca din anul 2017 am diploma de master in Microbiologie aplicata si imunologie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:57, 1 Iulie 2018
Nu exista intaietate pentru ocuparea unui post .... Incadrarea salariatilor la institutiile si autoritatile publice si la alte unitati bugetare se face numai prin concurs sau examen, dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi ocupat un post vacant pe perioada nedeterminata de catre un angajat pe perioada determinata prin redistribuire? LucianT LucianT Este vorba de un spital, posturile au aceeasi specialitate, acelasi nivel de studii si apartin de aceeasi structura (Laborator de analize medicale). Postul pe ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar prares prares Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti dacă un bibliotecar ( did.aux.), care incepand cu data de 31.08.2017 intra in pensia pentru limita de varsta, pentru ... (vezi toată discuția)
Reangajare dupa pensionare maryan52 maryan52 pe 15.01.2014 mi-a incetat contractul individual de munca pentru varsta standard pensionare; seful de sectie a solicitate reangajarea in acelasi post pe durata ... (vezi toată discuția)