avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare pensionar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare pensionar

Buna ziua.
Va rog sa-mi spuneti dacă un bibliotecar ( did.aux.), care incepand cu data de 31.08.2017 intra in pensia pentru limita de varsta, pentru reangajare pe acelasi post trebuie sa participe la concurs.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:36, 25 Iulie 2017
Incadrarea salariatilor la institutiile si autoritatile publice si la alte unitati bugetare se face numai prin concurs sau examen, dupa caz.

In speta, va trebui sa participe la concursul sau examenul organizat pentru ocuparea acelui post.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajare dupa pensionare maryan52 maryan52 pe 15.01.2014 mi-a incetat contractul individual de munca pentru varsta standard pensionare; seful de sectie a solicitate reangajarea in acelasi post pe durata ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta. un angajat al institutiei a facut demersuri ... GabrielaBS GabrielaBS Pensie limita de varsta. Un angajat al institutiei a facut demersuri pentru a se pensiona pentru limita de varsta. In ianuarie 2021 intra in posesia Deciziei ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face in clipa in care primesti decizia de pensionare la limita de varsta si doresti sa fii reangajat in continuare? carmennecula carmennecula Buna ziua, Cazul pe care il aduc in atentia dumneavoastra este unul din sistemul invatamantului universitar de stat. Colega mea si-a depus actele pt dosarul ... (vezi toată discuția)