avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Wizz Air - Check In
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Wizz Air - Check In

Buna! Nu zbor des si am nitele emotii cu zborul ce il voi avea in luna lulie cu wizz. Suntem doua familii (fam1: parinti+copil major, fam2: parinti+copil minor). Avem 4 rezervari de bilete, facute de pe doua conturi diferite (de pe un cont rezervare pentru unul din tati si separat pentru mama si copilul major si de pe celalalt cont rezervare pentru mama si separat pentru tata si copilul minor). Am intrat astazi pe ambele conturi si am observat ca checkin-ul pentru tatal copilului major este deschis, dar celelalte checkin-uri se vor deschide abia peste 27 de zile. Plecarea este pe 30 iulie. De ce acest checkin este deschis, daca pe site se mentioneaza ca checkin-urile se deschid doar cu 48h inainte de decolare? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Wizz air surubelnita surubelnita Buna ziua! In luna aprilie familia mea compusa din 2 adulti (parintii) + 1 copil in varsta de 12 ani vom calatori in Spania cu Wizz Air. In momentul in care am ... (vezi toată discuția)
Plecare din uk in romania GeorgianaDuta GeorgianaDuta Am 17 ani si am bilet catre Romania din UK la Wizz air. Si o sa plec singura. Poate sa nu ma lase sa plec din UK doar pentru ca nu sunt cu parinti? Stiu de ... (vezi toată discuția)
Călătorie cu avionul minor de 16 ani Maria_Pasarica Maria_Pasarica Salutare, am nevoie de ajutorul vostru în legătură cu câteva întrebări legate de viitoarea mea călătorie avionul. Am vârsta de 16 ani și doresc să ... (vezi toată discuția)