avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Wizz Air
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Wizz Air

Buna ziua! In luna aprilie familia mea compusa din 2 adulti (parintii) + 1 copil in varsta de 12 ani vom calatori in Spania cu Wizz Air. In momentul in care am facut rezervarile pentru zbor, din neatentie, am facut o rezervare pentru tatal copilului + copil si, separat, ulterior, o rezervare doar pentru mama (adica pentru mine). Vor fi probleme la aeroport daca nu suntem trecuti ambii parinti pe aceeasi rezervare? Mi s-ar parea absurd, avand in vedere ca vom calatori impreuna, deci automat copilul va fi insotit de ambii parinti. S-a lovit cineva de problema asta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:53, 28 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
COntactati wizzair si intrebati direct acolo. Eventual detaliati situatia.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu conteaza rezervarea, conteaza ca va urcati toti in acelasi avion si ambii parinti veti insocti copilul la punctul de trecere.
Mai revin cu o intrebare, poate ma puteti ajuta. Am achitat rezervarile la banca, dar pe chitante am vazut ca este trecut doar numele meu, nu si cel a sotului/copilului. De asemenea este trecut si numarul de confirmare (cel format din 6 caractere si unic pentru fiecare rezervare). Ar putea sa fie vreo vreo problema ca nu sunt trecute toate numele pe ordinul de plata?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, nu e . Nu conteaza cine le-a platit, conteaza sa aveti 3 bilete, cu numele corect, cnp etc.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zbor anulat wizz air LuMorningGlory LuMorningGlory Buna ziua. In data de 13.12.2017 am achizitionat doua bilete de avion Suceava - Bologna -Suceava pentru datele 16.09.2018, respectiv 26.09.2018 si, evident, ... (vezi toată discuția)
Iesirea din tara a minorului neinsotit Daniela123456789 Daniela123456789 Buna ziua! Se poate ca un minor de peste 16 ani sa calatoreasca cu avionul(wizz air) singur, fara insotitoare de zbor,doar cu procura de la ambii parinti ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am facut o rezervare din contul meu de wizzair pentru ... stelistu6 stelistu6 buna ziua , am facut o rezervare din contul meu de wizzair pentru o familie de prieteni (doi adulti si un minor ) pentru un zbor sibiu-Memmingem care s-a ... (vezi toată discuția)