avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... buna ziua , am facut o rezervare din contul meu de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

buna ziua , am facut o rezervare din contul meu de wizzair pentru ...

buna ziua ,
am facut o rezervare din contul meu de wizzair pentru o familie de prieteni (doi adulti si un minor ) pentru un zbor sibiu-Memmingem care s-a anulat .
Am luat legatura cu cei de la wizz air sa-i anunt ca in conformitate Regulamentul CE NR 261/2004 IN cazul unui zbor anulat fiecare pasager trebuie sa primeasca o despagubire in functie de lungimea zborului in cazul de fata 250 euro / pasager . Firma nu a dorit sa colaboreze asa ca am trimis o reclamate la CENTRUL EUROPEAN AL CONSUMATORILOR DIN Romania , iar dansii mi-au spus ca solutia este sa inaintez catre judecatorie o cerere cu valoare redusa .
Intrebarile mele sunt urmatoarele :
- cererea trebuie facuta in numele meu (rezervarea fiind facuta de pe contul meu .. factura este pe numele meu) sau in numele pasagerilor ?
- daca trebuie pe numele pasagerilor se face o singura cerere pentru toti 3 sau pentru fiecare pasager in parte ? si pentru copilul minor ?
multumesc de raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 18:33, 7 Aprilie 2023
Cererea în instanță se face de către persoana care este trecută pe factură.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare zbor wizz air Helena21 Helena21 Buna ziua. În data de 11.03.2018 am cumpărat un bilet de avion dus-întors pe ruta Bucureşti-Lisabona, pentru perioada 24.05.2018-29.05.2018. În data de ... (vezi toată discuția)
Zbor anulat wizz air LuMorningGlory LuMorningGlory Buna ziua. In data de 13.12.2017 am achizitionat doua bilete de avion Suceava - Bologna -Suceava pentru datele 16.09.2018, respectiv 26.09.2018 si, evident, ... (vezi toată discuția)
Wizz air surubelnita surubelnita Buna ziua! In luna aprilie familia mea compusa din 2 adulti (parintii) + 1 copil in varsta de 12 ani vom calatori in Spania cu Wizz Air. In momentul in care am ... (vezi toată discuția)