avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bac.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bac.

Bună ziua! Apelez la cunoscători, cu o problema. Eu am terminat liceul acum câțiva ani, doar ca la acea vreme nu am vrut sa susțin bacalaureatul și probele de competente, am rămas doar cu o diploma de 12 clase și o diploma de atestat. Acum as cam vrea sa dau bacul pentru ca îmi trebuie neapărat, reala problema e ca eu am fost la profil de matematica înformatica, cea ce înseamnă că nu mai am nici o șansă reala la vremea asta sa promovez la matematica, singura soluție, este schimbarea profilului, ma gândeam la unul uman, ar fi mai ușor pentru mine. Ma interesează cum pot face schimbarea profilului? Ce cadru legal exista? Am auzit o varianta, în care sa poți face din nou clasa a12-a la profilul dorit, bineînțeles, și cu un examen de admitere la profil. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Scandalul cu bac-ul la liceul bolintineanu.... Tarzan2012 Tarzan2012 Stimati forumisti,deschid acest subiect cu concluzia ca fiecare sa ne exprimam parerile cu privire la examenele de bacalaureat. Asa cum stiti,zilele trecute ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)
Smecherii din scoala - eliberare conditionata certificat de absolvire kuky666 kuky666 buna seara, conducerea unui liceu nu vrea sa elibereze diploma de 12 clase elevilor doar daca se plateste o taxa de 10 milioane lei vechi, sau daca se plateste ... (vezi toată discuția)