avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA O societate plătitoare de TVA, care desfășoară ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

O societate plătitoare de TVA, care desfășoară doar activități fără drept de deducere a TVA, vinde un autoturism și achiziționează altul mai scump. Va putea deduce TVA aferentă cumpărării?

O societate platitoare de TVA desfasoara doar activitati fara drept de deducere al TVA.In momentul in care vinde un autoturism si achizitioneaza un altul mai scump,va datora TVA la vanzare ? Va putea deduce TVA aferenta cumpararii noului autoturism ?
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: mariamonica24 , utilizator 12:13, 3 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc foarte frumos pentru timpul acordat si explicatiile pertinente!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva chic35 chic35 Am un SRL si sunt plătitoare de tva . Se poate face ceva sa nu mai fiu plătitoare de tva . sau trebuie sa mi fac alta firma? (vezi toată discuția)
Platitor sau neplatitor de tva Adorinaida Adorinaida Conform ultimelor acte normative privint TVA-ul, pentru un SRL inregistrat ca platitor de TVA, dar care emite facturi fara TVA (scutit prin Codul Fiscal), este ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere neplatitoare de tva montemir montemir Initial am infiintat o microintreprindere neplatitoare de TVA.Deoarece am depasit cifra de afacere de 30.000 euro am fost nevoit sa devin platitor de TVA.Daca ... (vezi toată discuția)