avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar succesoral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar succesoral

Buna ziua! Daca am pierdut numarul unui dosar succesoral, care sunt demersirile care trebuiesc facute pentru a primi un dupicat din arhiva judecatoriei?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 14:14, 2 Iulie 2018
Inteleg ca va referiti la o succesiune care a fost dezbatuta in instanta. Daca mai tineti minte macar anul, mergeti la arhiva judecatoriei unde, dupa consultarea opiselor din acel an, puteti identifica numarul dosarului si al sentintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate face acum o succesiune după decesul bunicului - anul 1950? maraV maraV In urma decesului bunicului in 1950, Sectiunea Financiara sector III Albastru a redactat un Proces verbal de evaluare a impozitului succesoral in care erau ... (vezi toată discuția)
Mama refuza refuza succesiunea dupa moartea tatalui Euionut123 Euionut123 Buna ziua! Tatal meu a decedat acum trei ani. Mai am o sora iar cu mama nu ma inteleg foarte bine. In urma cu putin timp am adus in discutie ca ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Procurare hotarare judecatoreasca bcory bcory Ma intereseaza unde ma pot adresa pt. a obtine o copie legalizata (cu timbru judiciar, stampila etc) a unei hotarari judecatoresti cunoscand doar nr. sentintei ... (vezi toată discuția)