avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ZILE CONCEDIU PT PROGRAM 12 ORE - ZI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ZILE CONCEDIU PT PROGRAM 12 ORE - ZI

BUNA ZIUA,
AM O INTREBARE LEGATA DE CALCULUL ZILELOR DE CONCEDIU LEGALE IN URMATOAREA SITUATIE:
PROGRAMUL ESTE DE 12 ORE PE ZI, INCLUSIV SAMBATA SI DUMINICA. O SAPTAMANA SE LUCREAZA 2 ZILE SI CEALALTA 5 ZILE.
CUM SE VA CALCULA CONCEDIUL IN ACEASTA SITUATIE, PENTRU O ZI DE MUNCA DE 12 ORE(1 ORA PAUZA) EU TREBUIE PRACTIC SA IMI IAU 1.5 ZILE DE CONCEDIU? AUTOMAT AR INSEMNA CA DIN CELE 21 DE ZILE PE AN EU BENEFICIEZ DE APROXIMATIV JUMATATE? SI M-AR MAI INTERESA DACA PENTRU ZILELE DE SAMBATA SI DUMINICA POT SOLICITA CONCEDIU?
MULTUMESC
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2018
Andrada1989, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:07, 2 Iulie 2018
CO nu se raporteaza la programul de munca la unui salariat , ci la zilele lucratoare din saptamana (luni - vineri).

p.s.
Va rog nu mai scrieti cu majuscule. Este foarte greu de citit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare concediu odihna Tania  D Tania D daca am in angajat care lucreaza 11 ore /zi timp de 5 zile urmate de 5 zile libere. Contract cu norma intreaga cu 21 zile de concediu. Logica mea, avand in ... (vezi toată discuția)
Cum calculez salar si plata concediu? papic papic un angajat a beneficiat de 7 zile concediu de odihna pe luna ianuarie, tot ianuarie a lucrat 192 de ore, angajatul lucreaza pe ture de noapte cate 12 ore ... (vezi toată discuția)
Incetare contract munca(demisie),neplata zile concediu neefectuate Irinaste Irinaste Buna ziua, Mi am dat demisia de la ultimul loc de munca iar in ultima zi de munca,am primit doar salariul pt perioada muncita fara banii pe care ar fi tb sa i ... (vezi toată discuția)