Buna ziua,
Am trimis o petitie catre Primaria Municipiului Bucuresti, cerand scoaterea sinelor neutilizate de cale ferata care traverseaza sectoarele 5 si 6 .De la strada Progresul, si pana in partea de vest a centurii feroviare, tronsonul de cale ferata "taie" strazi importante (intersectia de la Razoare, Bd Vasile Milea, Lujerului, Moinesti, Valea Cascadelor, etc). In aceste zone apar frecvent gropi, sunt denivelari periculoase, si se cheltuie multi bani pentru intretinerea partii carosabile.
Petitia mea a fost redirectionata catre CNCF "CFR" SA, de la care am primit raspunsul urmator:
“Linia de cale ferata mentionata apartine Sucursalei Regionale CF Bucuresti, linie interoperabila care face parte din domeniul public al statului.
Pe aceasta linie nu se mai desfasoara activitate de transport feroviar, astfel ca, s-au efectuat demersuri si s-a inaintat spre aprobare documentatia in vederea casarii liniei, iar acest lucru este posibil doar dupa parcurgerea tuturor etapelor necesare, in conformitate cu legislatia in vigoare de casare a mijloacelor fixe, de trecere din domeniul public al statului in domeniul privat al CNCF "CFR" SA prin Hotarare a Guvernului, la propunerea CNCF "CFR" SA."
Ce ma sfatuiti sa fac ca sa accelerez lucrurile? Nu ma pricep foarte bine, si mi se pare ca ma cam duc de nas.
Multumesc,
O zi cu spor!
Cel mai recent răspuns:
Lazar Dorin , utilizator
16:54, 2 Iulie 2018