avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Avocat platit degeaba.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Avocat platit degeaba.

Buna ziua! Am avut un proces pentru care am angajat o avocata. Astazi am avut ultimul termen in proces iar aseara destul de tarziu am primit mesaj de la doamna avocat in care mi-a spus ca nu se poate prezenta pentru ca este in concediu. Pe toata durata procesului am facut singura aproape tot ce a fost necesar, doamna avocat scriindu-mi doar 2 hartii si nici acelea nu au cuprins tot ce trebuia. Procesul a ramas in pronuntare, insa nu voi avea castig. Ce pot face face in cazul acesta? Avocata mea nu si-a respectat serviciile pentru care am platit onorariu.
Cel mai recent răspuns: ContSters82289 , utilizator 16:23, 2 Iulie 2018
Daca nu s-a prezentat la ultimul termen putea solicita un termen in pronuntare pentru a se putea depune concluzii scrise.
Depinde cum v-ati inteles cu privire la acordarea reprezentarii in instanta.
Anumiti avocati percep onorariu de preluare dosar iar pentru fiecare prezentare in instanta se plateste separat o anumita suma.
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2018
ContSters82289, utilizator
Dar nu a facut nimic. Doar mi-a lasat chitanta onorariului platit la secretariatul Judecatoriei. M-a mintit ca nu se simte bine cand de fapt e in concediu si m-a anuntat duminica noaptea ca nu se poate prezenta. Tot ce a facut in cele patru termene a fost sa imi scrie cele doua pagini si sa ceara interogatoriul paratului. As vrea sa fac reclamatie la barou, insa nu stiu cum sa procedez. Ma simt oarecum "furata", nedreptatita. Am platit pentru niste servicii ce nu le-am primit, asa cum a fost stabilit la inceput.
Putin probabil sa rezolvati ceva.Exista o comisie de disciplina care preia sesizarile si solicita punct de vedere al avocatului in cauza, in final majoritatea plangerilor nu au rezultatul dorit de petenti.
Va recomand sa incercati o solutionare amiabila.
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2018
ContSters82289, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli de judecata virgilirimia virgilirimia Am castigat un proces la care avocatul meu nu a depus la dosar chitanta cu onorariul lui.La ultimul termen a avut \\"bunul simt\\" sa nu se prezinte.In ... (vezi toată discuția)
Ce obligatii ii revin creditorului si av. la un proces de validare poprire netie netie In calitate de creditor am deschis actiunea de validare a popririi pentru recuperarea pensiei de intretinere a copilului ( atat pentru suma restanta cat si ... (vezi toată discuția)
Schimbare avocat andrea0810 andrea0810 Buna,. As putea schimba avocatul daca procesul este in desfasurare? Multumesc. (vezi toată discuția)