avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA achizitii servicii intracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA achizitii servicii intracomunitare

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema.

Am un PFA, platitor de TVA, plata de tva la trimestru, cu care achizitionez servicii intracomunitare de la Google (servicii publicitare google adwords) in fiecare luna.
1. Cand trebuie sa declar si sa platesc tva-ul pentru aceste servicii? Lunar dupa eliberarea fiecarei facturi sau trimestrial?
2. Ce declaratie trebuie sa depun?

Alte discuții în legătură

Schimbare perioada raportare tva Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Am achizitionat servicii publicitate Google Adwords in luna iulie (data facturii), drept pentru care am depus decl 390VIES. Intrucat sunt ... (vezi toată discuția)
Este necesară declaratia 390 dacă am primit plăți intracomunitare? Petrovic Petrovic Știu că 390 e necesară pentru lunile în care am făcut achiziții intracomunitare. Dacă am primit plată de la client din UE, sunt obligat să fac ... (vezi toată discuția)
Pfa, achiziții intracomunitare, sunt necesare declarații lunare? Petrovic Petrovic Fiind PFA în sistem real, plătitor de TVA, am efectuat câteva achiziții intracomunitare (bilete de avion și de tren). Am primit și plăți de la client ... (vezi toată discuția)