avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sustragerea și distrugerea actelor oficiale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sustragerea și distrugerea actelor oficiale

Bună ziua. În lipsa secretarului instituției Consilierul Juridic a sustras din secretariat Registrul de Contracte, pentru a rupe câteva pagini din acesta. La revenirea secretarului, acesta sesizat lipsa paginilor rupte și a anunțat managerul, care la rândul lui nu anuțat poliția. Fapta este de natură penală sau se poate rezolva în cadrul Comisiei de Etică și Disciplină cum sugera managerul. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 19:28, 3 Iulie 2018
Depinde... poate fi sanctionat conform dreptului muncii si/sau conform dreptului penal (cele doua proceduri sunt diferite si de ex. o poate castiga pe una si pierde pe cealalta--toate combinatiile de rezultate finale sunt posibile). Daca am considera si dreptul civil ar fi cam opt combinatii de rezultate finale posibile.
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2018
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea clauzelor si conditiilor contractuale ale unui curs de formare profesionala complementara ContSters421073 ContSters421073 Buna seara! Am finalizat un curs de formare complementara de 2 ani la Asociatia...... Am sustinut examen la una din discipline in octombrie 2016 si nu am ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara din pix aidu aidu Intimata a depus, odata cu intampinarea, niste acte cum ca ar fi organizat cercetare disciplinara in absenta contestatorului la sedinta. Insa actele ... (vezi toată discuția)
Hartuire sexuala cattie cattie Am fost supusa hartuirii sexuale la serviciu in perioada 2001-2002.Am sesizat Parchetul,dar pentru abuz in serviciu al celui care ma hartuia.In Codul penal din ... (vezi toată discuția)