avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis de conducere

Buna ziua!Mi-a fost suspendat permisul pentru depășire pe linie continua.Eu lucrez pe comunitatea europena ca si sofer pe tir si am auzit ca il pot recupera ,putand conduce in afara tarii si as vrea sa stiu daca este adevarat.Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2018
gabipnz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andrei Stefan Placinta , Avocat 17:43, 2 Iulie 2018
Il poti recupera insa nu vei si castiga procesul daca ai incalcat linia continua si se vede pe inregistrarea radar. Pentru alte detalii ma poti contacta prin mesaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform cod rutier 2018 este corecta inceperea efectuarii depasirii in zona cu linie discontinua dar cu reintrarea pe sensul de mers calcand linia continua Dan STANESCU-BELLU Dan STANESCU-BELLU Buna seara, Mi s-a retinut astazi permisul pentru 30 zile deoarece am efectuat o depasire a unei coloane de 4 autoturisme, depasire inceputa in zona in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. mi-a fost reținut permisul pe 60 de zile pentru depășire ... Ileana.21 Ileana.21 Buna ziua. Mi-a fost reținut permisul pe 60 de zile pentru depășire pe line continua. Menționez ca permisul e românesc și reținut in România. As dori ... (vezi toată discuția)
Contestatie depasire neregulamentara. Gabriel9517 Gabriel9517 Ieri mi-a fost suspendat permisul pentru depasire neregulamentara. Intrasem in depasirea unui camion iar in fata lui era un logan alb cu numere de MAI. Am ... (vezi toată discuția)