avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara!

Viitorul meu soț a cumpărat cu credit ipotecar pe 30 de ani un apartament , asta se întâmplă cu 4 luni înaintea căsătoriei.Ce drepturi o să am eu dacă după căsătorie o să achităm creditul împreună.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:24, 2 Iulie 2018
Buna seara,
Veti avea dreptul, in caz de divort, la 1/2 din valoarea sumelor achitate impreuna.
In caz de deces a sotului inaintea dumneavoastra veti avea dreptul si la 1/4 din partea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. soțul meu a cumpărat cu fosta sotie prin credit ... Monesha Monesha Buna ziua. Soțul meu a cumpărat cu fosta sotie prin credit ipotecar apartamentul in care locuim acum. Apoi au divorțat. A trebuit să \"vândă\" ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate asupra imobil cumparat pe credit ContSters233200 ContSters233200 Am un apartament cumparat pe credit ipotecar, credit pe care urmeaza sa achit in urmatorii 19 ani. In cazul in care ma casatoresc, sotul mea va putea avea ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj mazalina mazalina sunt in divort cu sotul meu dupa 4 ani de casnicie. In timpul casatorie am cumparat cu credit ipotecar un apartament dupa ce sotul meu a vandut garsoniera pe ... (vezi toată discuția)