avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Eleva postliceala la zi indemnizație CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Eleva postliceala la zi indemnizație CCC

Buna ziua. Sunt eleva la zi la postliceala, in anul I. Am 31 ani. Pot beneficia de indemnizație de creștere a copilului sau trebuie sa fiu si angajată? Eu momentan lucrez si urmez si cursurile la zi. Însă as dori sa renunț la locul de munca si sa urmez doar cursurile. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie crestere copil daca sunt elev a unei scoli postliceale particulare? ADELINA_LORY ADELINA_LORY Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema: am fost in concediu crestere copil pana pe 23.03.2015, am revenit la munca, dar mi s-a incheiat ctr cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil daca sunt studenta ioanamarcu23 ioanamarcu23 Buna ziua, Am varsta de 23 de ani si momentan lucrez dar din septembrie 2014 voi inceta munca pentru ca voi incepe cursurile de asistenta medicina generala ... (vezi toată discuția)
Plata cas - sotie ContSters72331 ContSters72331 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la cele de mai jos : - momentan sotia (are 25 ani si 7 luni , deci inca nu a implinit 26 ani , facultate ... (vezi toată discuția)