avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cine cumpara o firma cu datorii la stat ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cine cumpara o firma cu datorii la stat ?

am firma cu datorii la stat si am fost sfatuita sa o vind sau sa cer insolventa. ca sa o vind ,ce capcane pot sa apara?care este avantajul? daca cer insolventa risc sa fiu acuzata de evaziune fiscala caci mi.am restituit imprumutul bagat in firma. nu stiu cum sa scap de firma si de datorii

Alte discuții în legătură

Va rugam dati-ne sfaturi!!!!! edilmiki edilmiki ce este de facut ? va rugam ajutati-ne cu un raspuns! Sunt administratorul unei firme si am datorii mai vechi din semestrele anului trecut.In cursul lunii ... (vezi toată discuția)
Firme cu datorii ContSters28686 ContSters28686 Firmele de pe net care preiau firme cu datorii la stat sunt ok? Adica se poate vinde o firme cu datorii la stat unor actionari care vor sa o redreseze si sa ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de plata a datoriilor catre fisc si lipsa documente contabile a unui srl declarat inactiv. Conrad Conrad Buna seara, azi am primit o scrisoare prin care sunt instintat ca a inceput procedura de executare silita pentru datoriile fiscale ale societatii a carui ... (vezi toată discuția)