avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Suspendare cercetare administrativa functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Suspendare cercetare administrativa functionar public

Buna dimineata, am următorul caz: Un functionar public a facut sesizare impotriva unui sef de serviciu și intr-un alt caz acelasi sef de serviciu a facut sesizare impotriva unor functionari publici. Șeful de serviciu a suferit intre timp un accident de circulatie si se afla in spital in stare foarte grava. Doresc sa suspend cercetarea disciplinara intrucat nu il pot audia pe seful de serviciu in niciuna dintre cauze. Pe ce text de lege ma pot intemeia? Sa ma folosesc de NCPC, fara a indica articol? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: steliana_ro , utilizator 08:02, 10 August 2018
Cat timp este in concediu medical ?
Iertare, am fost in concediu. Este in concediu medical din luna iunie - exact de la accident. Si i s-a suspendat raportul de serviciu prin decizia directorului...azi am sedinta comisiei si ma gandesc la suspendarea cercetarii pana la incetararea suspendarii
Este corecta abordarea dvs. : suspendarea cercetarii pana la incetarea suspendarii
Ultima modificare: Joi, 9 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc frumos! Asa am facut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiuni functionari publici Sabin Cocis Sabin Cocis Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva pareri. Sunt functionar public. Directorul general al institutiei unde lucreaz a hotarat sa ne bage in comisia de ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara consum alcool marianpr marianpr Bună ziua, Lucrez in cadrul SNCFR ca electrician și nu am aatribuții pe linie de siguranța circulației. În urmă cu câteva zile am fost testat ( și ... (vezi toată discuția)
Comisia de disciplina ContSters48647 ContSters48647 In urma altercatiei fizice si verbale dintre doi functionari publici ambii au sesizat comisia de disciplina. Daca unul dintre acestia are certificat de la ... (vezi toată discuția)