avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Pesonalizare masina cu website si logo ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Pesonalizare masina cu website si logo firma/asociatie. Baza de impozitare comodat masina

Buna ziua, daca vreau sa imi personalizez masina cu logo, numar de telefon, website si alte date de contact ale firmei sau ale asociatiei inseamna ca voi plati pentru masina taxe si impozite suplimentare? Se modifica baza de impozitare a masinii in acest caz?

De asemenea, daca masina este trecuta pe comodatul firmei sau al asociatiei, se modifica baza de impozitare a masinii? Se platesc taxe suplimentare sau impozite mai mari?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: pajura11 , utilizator 18:01, 31 Iulie 2018
Nu la ambele.
Multumesc, George!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat angelica36 angelica36 buna ziua! am si eu o intrebare vreau sa imi fac o firma, pot sa fac contract de comodat intre mine si sotul meu pe apartamentul in care locuim pt a-mi face ... (vezi toată discuția)
Bannerul unei societati trebuie inregistrat undeva? mihai_pirjol mihai_pirjol Buna seara, Daca am desenat un banner, logo care o sa fie folosit in reclamele societatii trebuie sa-l declar undeva? De exemplu trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
- factura materiale reparatii cladire asociat ........ MINPOP MINPOP Buna ziua . Cu scuzele de rigoare , insist sa ma ajutati in lamurirea urmatoarei spete pe care v-am mai prezentat-o cu ceva timp in urma si nu am reusit ... (vezi toată discuția)