avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie deducere dupa divort
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie deducere dupa divort

Ce modalitate este sa obtin de la fostul sot declaratie pentru deducere dupa divort? Copilul mi s-a incrediintat mie si pe cale amiabila nu pot. Nu tinem legatura.
Ultima modificare: Joi, 5 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cotoara Kinga Melinda , utilizator 08:48, 5 Iulie 2018
Cred ca hotararea judecatoreasca de incredintare a minorului este suficienta. Se preda la serviciul personal dela locul de munca. Deasemenea o recomandata catre fostul sot de instiintare ca minorul a devenit coasiguratul dumneavoiastra, daca pana acum situatia a stat invers.
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2018
viorel55, utilizator
Multumesc frumos
Mi sa spus sa inaintez o cerere catre instanta si sa cer prin instanta .Nus in clar trebuie legalizata copia sentintei conform cu originalul pentru acest lucru sau se poate si cu xerox?
Pentru copilul minor pot beneficia de deducere ambii părinți.
Da ! Aveti dreptate ! In cazul minorilor deducerea se acorda ambilor parinti. Sincer, nu stiam. Mea culpa !

Alte discuții în legătură

Iesire minor in afara tarii gigelas gigelas Buna ziua, Dupa un divort cu 2 minori,instanta a dispus incredintarea copiilor la ambii parinti,cate unu la fiecare. Hotararea este definitiva si ... (vezi toată discuția)
Rog lămurire custodie comuna ContSters193379 ContSters193379 Rog să-mi spuneți exact ce anume inseamnă această custodie comună,ce se schimbă dacă ii va fi acordată fostului soț:? Copilul imi este încredințat ... (vezi toată discuția)
Divort in pronuntare ContSters205298 ContSters205298 Parintii in divort amiabil,copilul incredintat mamei in baza unui acord scris ,tatal viziteaza copilul la domiciliul temporar al mamei 2 weekenduri pe ... (vezi toată discuția)