avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Slararizare functie de tehnician cu studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Slararizare functie de tehnician cu studii superioare

Am absolvit Facultatea de Stiinte Economice specializarea contabilitate si informatica de gestiune pot fi incadrata tehnician intr-un liceu cu studii superioare conform ordonantei 15 din 2008.
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 21:48, 3 Noiembrie 2009
Puteti fi incadrat tehnician chiar daca aveti studii superioare, dar...
Postul de tehnician necesita studii medii sau postliceale si are o salarizare aferenta. Ca sa beneficiati de diploma pe care ati dobandit-o, inclusiv un salariu adecvat, va trebui ca postul pe care il cautati sa aibe drept cerinte studiile superioare. OG 15/2008 se refera la cresterile salariale in anul 2008 (suntem in 2009) si nu la conditiile de incadrare.
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2009
ContSters42179, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Functia de tehnician este specifica studiilor medii urmate, eventual, de o postliceala.
Dvs aveti studii superioare. Daca acceptati acest post si salarizarea aferenta atunci......... este alegerea dvs, cel putin pentru acest moment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare lorymiha lorymiha salarizare sunt incadrata in functia de referent,contractual, treapta II, studii medii, cu un salariu brut de 670 lei,intr-o primarie de gradul III pana la ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie in cartea de munca. claud1982 claud1982 Buna seara apelez si eu la dvs cu rugamintea de a gasi un raspuns la intrebarea mea.In iulie 2008 am absolvit Facultatea de stiinte economice profil ... (vezi toată discuția)
Studii in carnetul de munca mariusica1 mariusica1 In anul 2005 am terminat facultatea. M-am angajat in noiemb 2005.Am adus diploma de licenta dar in cartea de munca figureaza tot adeverinta. In anul 2009 am ... (vezi toată discuția)