avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intampinare contestatie executare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intampinare contestatie executare

Buna ziua! Am si eu o rugaminte.
Cine imi poate spune ce mi se intampla daca nu depun intampinare la o contestatie la executare?
Am primit comunicarea saptamana trecuta, dar deja m-am saturat de atatea drumuri la tribunal.
Fostul sot a facut contestatie la pensia de intretinere, pe motivul ca este prea mare(1/4 din venitul net) si pentru faptul ca minorul e la el de 1 an de zile, iar in acest an a tinut si tine copilul abuziv, fara sa imi permita sa il vad. Va rog, lamuriti-ma cu intampinarea asta. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 16:37, 3 Iulie 2018
Buna ziua,

Daca nu depuneti Intampinare, atunci instanța nu va lua in considerare apararile dvs. Ideal ar fi sa transmiteti Intampinarea prin posta cu confirmare de primire.

Nu este necesar sa va prezentati daca nu va doriti,
Avocat Ionita Cristina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala Mmii Mmii Buna seara! Situatia mea este urmatoarea: in ianuarie 2017 au fost depuse actele de divort si ordonanta presedintiala. In urma ordonantei s-a stabilit un ... (vezi toată discuția)
Executare silita Costel86 Costel86 Buna ziua,ma intereseaza daca pot fi executat pt un credit facut in 2009?precizez ca creaanta a fost data de la o firma de recuperare la alta si o data pe an ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu LucaMoise LucaMoise Problema reprezentare / depunere intampinare Buna ziua. Am fost dat in judecata de fosta sotie pentru actualizarea valorii pensiei de intretinere, ea ... (vezi toată discuția)