avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Persoana cu handicap are dreptul la munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Persoana cu handicap are dreptul la munca

Buna ziua,as avea si eu nevoie de sfatul unui specialist.
O persoana cu handicap fizic gr 1 grav cu asistent personal are dreptul la munca fara a-si pierde dreptul de persoana cu handicap?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:50, 3 Iulie 2018
Persoanele cu handicap pot fi încadrate în muncă conform pregătirii lor profesionale și capacității de muncă, atestate prin certificatul de încadrare în grad de handicap, emis de comisiile de evaluare de la nivel județean sau al sectoarelor municipiului București.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia muncii pentru persoane cu handicap Mihai.B Mihai.B Buna seara! O persoana cu handicap grav cu insotitor, are dreptul sa se angajeze? Pierde pensia de handicap sau indemnizatie de insotitor daca se ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana cu handicap grav valentinmitrachee valentinmitrachee Buna ziua! Va rog sa imi spuneti si mie daca pot angaja o persoana care are certificat de incadrare in grad de handicap. Gradul handicapului este: GRAV CU ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am si eu o intrebare. o persoana cu handicap grav, ... alessysz alessysz Buna seara. Am si eu o intrebare. O persoana cu handicap grav, cu insotitor si pensie de invaliditate..daca renunta la pensie... isi pierde si insotitorul? sau ... (vezi toată discuția)