avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilire domiciliu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilire domiciliu minor

Buna seara am si eu o intrebare,daca tatal copilului nu-i da voie mamei sa-si vada propria fica in varsta de 3 ani pe motiv ca femeia si-a refacut viata cu altcineva(e gelos,frustrat,etc) ce se poate face? Parintii copilului nu au fost casatoriti,copilul e recunoscut de tata si e trecut pe certificatul de nastere.Persoana cu care e mama copilului acum nu reprezinta un pericol sau chestii de genu pentru copil. Decizia judecatoreasca poate sa dureze 1-2 luni sau chiar mai mult pentru stabilirea domiciliului copilului. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2018
Ven1, utilizator
Nu aveti alta varianta decat sa introduceti o ordonanta presedentiala privind stabilirea unui program de vizita pana la finalizarea unui proces prin care sa solicitati stabilire domiciliul minor,autoritate parinteasca etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In caz de adulter al mamei, ce sanse are tatal ca instanta judecatoreasca ... jamesbone jamesbone In caz de adulter al mamei, ce sanse are tatal ca instanta judecatoreasca sa decida, in caz de divort, ca copilul sa locuiasca cu acesta? (vezi toată discuția)
Divort si custodie mirel1987 mirel1987 Buna Ziua! Ma numesc Simona, am 27 de ani. casatorita. Avem o fetita impreuna in varsta de 3 anisori. de ceva timp nu ma mai pot intelege cu sotul, este ... (vezi toată discuția)
Inca nu sunt divortat; cum pot vizita copilul meu? este sechestru? lucianlucian lucianlucian Buna seara Sotia a parasit domiciliul acum 3 saptamani, cu bebele nostru (s-a dus la parintii ei) si nu am acces la a-mi vizita bebele. Am fost sa vorbesc ... (vezi toată discuția)