avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie la al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie la al doilea copil

Am si eu o intrebare.Primul copil face 2 ani in Aprilie,iar cel de-al doilea copil se naste in Iulie,mai beneficiez de indemnizatie pentru al doilea copil?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dumbri , utilizator 20:38, 22 Decembrie 2018
In speta ,veti reveni la munca , veti anunta angajatorul ca sunteti insarcinata,intrati in concediu de maternitate si apoi in CCC.
Va multumesc frumos!
Buna seara! Acelasi caz e și la sotie doar că în concediul de creștere a copilului nu a intrat direct din câmpul munci a îndeplinit acele conditi.. Copilul face 2 ani in iunie 2019 și o să avem al 2 lea copil in octombrie 2019.. O sa mai primească indemnizație la al doilea copil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu ce sa fac...!!! sorina5 sorina5 sunt insarcinata...am o luna jumatate si nu stiu ce sa fac .....lucrez cu contract de munk din luna aprilie...contract la 4 ore...preschimbat la opt ore in ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea din cic adriana_gianina adriana_gianina Buna Ziua, am si eu o intrebare.Momentan sunt in CIC pana la 07.10.2010 dar am vrut sa ma reintorc la servici mai repede.Dupa multe cercetari mail-uri trimise ... (vezi toată discuția)