avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... schimbare destinatie spatiu comun bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

schimbare destinatie spatiu comun bloc

Buna ziua,
In blocul in care locuiesc sunt 2 incaperi cu destinatie specificata de buncar. In cazul in care toti locatarii sunt de acord, se poate schimba destinatia acelui buncar in locuinta?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:15, 4 Iulie 2018
Bună ziua. Nu cred că asta ține de de voința locatarilor, datorită destinației. Cel mai sigur ar fi să întrebați la primăria de care aparțineți, serviciul/biroul/compartimentul de Protecție civilă. Sau la DSU...cei ce se ocupă de situațiile de urgență...
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2018
Ionut.ion, utilizator
Acelor spatii nu li se poate schimba destinatia-indiferent de vointa proprietarilor din condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie pentru folosirea uscatoriei luciano39ok2007 luciano39ok2007 locuiesc intr-un apartament la bloc la ultimul etaj ,deasupra apartamentului meu este un uscator,de 20 de ani am folosit acest uscator ca magazie ,neavand un ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu uira uira Intentionez sa cumpar un spatiu cu destinatia de uscatorie pe care apoi sa-l transform in spatiu de inchiriat, 2 spatii din cele invecinate direct fiind ... (vezi toată discuția)
Acoperis-proprietate comuna ADINABODESCU ADINABODESCU Locuiesc intr-un bloc nou cu 3 etaje.Celor de la etajul 3,dezvoltatorul le-a vindut apartamentele mai scump pentru ca le-a dat si spatiul de la mansarda.Nu ... (vezi toată discuția)